banner photo
MantelPlan als multidisciplinair communicatieplatform

In 2010 is MantelPlan gestart met de ontwikkeling en uitvoering van een communicatieplatform om mensen, die elkaar willen helpen te ondersteunen. Ervaringen, nieuwe inzichten en technologie zijn toegepast om MantelPlan verder door te ontwikkelen tot een multidisciplinair communicatieplatform.

Hierbij is veel aandacht besteed aan de onderliggende coöperatieve werkvorm om hulp en zorg vanuit één netwerk in onderlinge samenhang mogelijk te maken. MantelPlan heeft hiervoor de noodzakelijke communicatiefunctionaliteiten geïntegreerd in een gesloten web omgeving.

De beveiligde webomgeving is exclusief toegankelijk voor de deelnemers van het persoonlijk netwerk. De toegang tot de webomgeving wordt ondersteund door alle gangbare browsers en is toegankelijk met laptop, tablet en smart phone. De beveiling is van het hoogste niveau.

solutions
Welke oplossing past het beste bij u?
personal network
Zelf een persoonlijk netwerk aanmaken?
professional mantelplanner
Wilt u hulp van een deskundige MantelPlanner?
U betaalt één vaste prijs
van € 19,50 per maand
voor het gehele netwerk
zonder verdere verplichtingen
direct te beginnen
maandelijks te beëindigen
Wat kan uw gemeente voor
u betekenen?

Uw gemeente vindt het belangrijk dat ouderen zolang mogelijk zefstandig thuis kunnen wonen. MantelPlan maakt dit mogelijk. Informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden om u tegemoet te komen in de kosten.